Dobro došli na sajt "Krov i pod". Stranica se u najširem smislu bavi građevinarstvom - građevinskom problematikom sa posebnim akcentom na zonu krova i poda tj materijala i sistemskih rešenja u vezi sa tim zonama objekta. U najužem fokusu su krovne hidroizolacione folije (paropropusna, parna brana, tetrapak), podne folije (aluminijumska, armirana, višeslojna) kao i krovna oprema (slemena traka, trake za lepljenje folija, držači, zaštitna mrežica, spojnice). Folije sečemo na meru i šaljemo kurirskom službom (brzom poštom).

Krov i pod - O nama
Krov i pod - O nama

Naš tim je prisutan u prodaji, ugradnji i tehničkoj podršci u vezi sa ovim materijalima od 2008. godine. Sve ove godine rastemo i razvijamo se zahvaljujući vama i vašoj podršci. Za nas nema podele na male i velike projekte. Podjednaku pažnju posvećujemo problemima malih ali i velikih projekata. Pozivamo vas da posetite i našu FB stranicu "Krovne i podne folije" na kojoj takođe možete naći dosta zanimljivih sadržaja. Potrudili smo se da sve materijale iz naše ponude detaljno opišemo i prikažemo kako bi stekli realnu sliku o proizvodu koji kupujete. Bez obzira da li ste investitor, arhitekta, majstor, izvođač radova, trgovac ili entuzijasta stojimo na raspolaganju za svaku vrstu podrške i pomoći.

Sarađujemo sa kurirskom službom Bex. Zahvaljujući ugovoru sa njima cena slanja (poštarine) je niža nego u redovnim uslovima

Scroll