Pretraga

Vaša korpa

Dupla pametna utičnica MS-809M-W

1,950.00 дин.

Dupla pametna utičnica je proizvod koji omogućava da putem Interneta, koristeći aplikaciju, upravljate korišćenjem korisnika koji su na nju povezani. Pametna utičnica se može koristiti za sve kućne aparate, kao što su svetla, električne rerne, tosteri, ventilatori, klima uređaji i mlin za kafu, itd.

Cena je po komadu. Šaljemo kurirskom službom.

Opis

 

 

Dimenzije proizvoda: 97x50x82 mm

Pametna Wi fi utičnica radi preko aplikacija Smart Life- Smart Living,  Android i IOS systemi,

Automatski i inteligentno uključite/isključite svoje kućne aparate tako što ćete podesiti određeno vreme pomoću pametne utičnice.

Možete napraviti raspored za klima uređaj i unapred podesiti osvetljenje vaše kuće pre nego što dođete kući.

Jednostavan za instalaciju i upotrebu: ovaj pametni priključak se povezuje sa internetom preko Wi-Fi mreže (samo 2,4 Ghz).

Nije potrebno čvorište i pretplata, samo ga uključite u utičnicu i povežite uređaj sa pametnim utikačem, a zatim bežično kontrolišite kućne aparate kad god i gde god.

Ušteda energije i bezbedan: sa praktičnom funkcijom tajmera, pametni utikač može bezbedno da zaštiti uređaje i spreči preterano punjenje i pregrevanje vaših uređaja i smanji potrošnju energije.

Široka primena: pametna utičnica se može koristiti za sve kućne aparate, kao što su svetla, električne rerne, tosteri, ventilatori, klima uređaji i mlin za kafu, itd.

Jak signal obezbeđuje vezu između mreže i utičnica.

Brend:MITEA Electric

Barkod:8605031461688

Osnovno pakovanje:1.00 kom

WiFi pametna utičnica

Bela

220~240V

utičnice 3680W

IP20

ABS + PC

zelena

-20~ +50 °C

16 In(A)


Scroll