Pretraga

Vaša korpa

Snegobran S2 (za winerberger continental)

130.00 дин.150.00 дин.

Snegobran je namenjen za sprečavanje snega da kliza na kosim krovovima. U pitanju je snegobran napravljen od lima deblijne 1 mm. Ovaj model je predviđen za Winerberger Continental, Saturn i Twist crepove. Snegobrani su izrađeni od visoko kvalitetnog pocinkovanog lima. U ponudi su i snegobrani čija je finalna zaštita izvedena plastifikacijom u boji. Ovako napravljeni elementi su dugotrajni, a boje postojane i otporne na bleđenje tokom vremena. Poručuje se u komadima. Šaljemo brzom poštom.

Očisti
Šifra proizvoda: - Kategorija:

Opis

Snegobran je namenjen za sprečavanje snega da kliza na kosim krovovima. U pitanju je snegobran napravljen od lima deblijne 1 mm. Ovaj model je predviđen za Winerberger Continental, Saturn i Twist crepove. Snegobrani su izrađeni od visoko kvalitetnog pocinkovanog lima. U ponudi su i snegobrani čija je finalna zaštita izvedena plastifikacijom u boji. Ovako napravljeni elementi su dugotrajni, a boje postojane i otporne na bleđenje tokom vremena.

 

 

Dodatne informacije

finalna zaštita

Pocinkovani, Plastificirani bordo 3009, Plastificirani antracit 7016, Plastificirani natur boja 8004, Plastificirani braon 8019, Plastificirani crna 9005


Scroll