Pretraga

Vaša korpa

Pametna utičnica MS-802M-W

1,300.00 дин.

Pametna utičnica je proizvod koji omogućava da putem Interneta, koristeći aplikaciju, upravljate korišćenjem korisnika koji su na nju povezani. Pametna utičnica se može koristiti za sve kućne aparate, kao što su svetla, električne rerne, tosteri, ventilatori, klima uređaji i mlin za kafu, itd.

Cena je po komadu. Šaljemo kurirskom službom.

Opis

Pametna utičnica MS-802M-W-  Pametna Wi fi utičnica radi preko aplikacija Smart Life- Smart Living,  Android i IOS systemi

Automatski i inteligentno uključite/isključite svoje kućne aparate tako što ćete podesiti određeno vreme pomoću pametne utičnice. Možete napraviti raspored za klima uređaj i unapred podesiti osvetljenje vaše kuće pre nego što dođete kući.

Jednostavan za instalaciju i upotrebu: ovaj pametni priključak se povezuje sa internetom preko Wi-Fi mreže (samo 2,4 Ghz). Nije potrebno čvorište i pretplata, samo ga uključite u utičnicu i povežite uređaj sa pametnim utikačem, a zatim bežično kontrolišite kućne aparate kad god želite.

Ušteda energije i bezbedan: sa praktičnom funkcijom tajmera, pametni utikač može bezbedno da zaštiti uređaje i spreči preterano punjenje i pregrevanje vaših uređaja i smanji potrošnju energije.

Široka primena: pametna utičnica se može koristiti za sve kućne aparate, kao što su svetla, električne rerne, tosteri, ventilatori, klima uređaji i mlin za kafu, itd. Jak signal obezbeđuje vezu između mreže i utičnica.

Šifra:36050

Brend:MITEA Electric

Barkod:8605031461671

Osnovno pakovanje:1.00 kom

WiFi pametna utičnica

Bela

220~240V

3680W

IP20

ABS + PC

zelena

-20~ +50 °C

16 In(A)


Scroll