Plafonske rešetke za ventilaciju

3,250.00 дин.11,700.00 дин.

Plafonska rešetka sa regulatorom i bez regulatora protoka vazduha služi za dovođenje i odvođenje vazduha u sistemima ventilacije, klimatizacije ili grejanja. Dostupna je u različitim dimenzijama.DIMENZIJA REŠETKE SE ODNOSI NA VELIČINU POTREBNOG OTVORA U KOJI SE REŠETKA UBACUJE. Poručuje se u komadima.

Očisti
Šifra proizvoda: - Kategorije: , Oznaka:

Opis

Plafonska rešetka sa regulatorom i bez regulatora protoka vazduha služi za dovođenje i odvođenje vazduha u sistemima ventilacije, klimatizacije ili grejanja.
Ugradjuje se na tavanice ili na spuštene plafone, u srednjim i velikim prostorijama (robne kuće, restorani, sale za konferencije, kafići, kancelarije, kladionice, kazina i dr.) gde je prisutan veliki broj ljudi.
Oblik rešetke omogućava lako uklapanje u visoke zahteve enterijera, a ujedno i veliki kapacitet razmene vazduha bez buke i turbulencije. Strujanje vazduha je omogućeno u sva 4 pravca kako bi se vazdušni talas brzo promešao sa vazduhom u prostoriji. Dostupne su u različitim dimenzijama. Resetke se proizvode u različitim završnim obradama tj natur aluminijum, kao I plastificirane u beloj, braon I crnoj boji. Montaža zidne rešetke je sigurna i jednostavna, a vrši se posredstvom vijčane veze preko otvora na telu rešetke.

Materijal: Aluminijum AL 6060

Proizvodjač: AK -Srbija

Dodatne informacije

Regulator protoka

sa regulatorom, bez regulatora

dimenzija rešetke

195x195mm, 270x270mm, 340x340mm, 400x400mm, 470x470mm, 540x540mm

Završna obrada

Aluminijum, bela plastifikacija, braon plastifikacija, crna plastifikacija

Možda će vam se svideti …


Scroll