Pretraga

Vaša korpa

Zidne rešetke za ventilaciju

2,000.00 дин.5,300.00 дин.

Zidna rešetka sa ili bez regulatora protoka vazduha služi za dovođenje i odvođenje vazduha u sistemima ventilacije, klimatizacije ili grejanja. DIMENZIJA REŠETKE SE ODNOSI NA VELIČINU POTREBNOG OTVORA U KOJI SE REŠETKA UBACUJE. Poručuje se u komadima.

Očisti
Šifra proizvoda: - Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Zidna rešetka sa ili bez regulatora protoka vazduha služi za dovođenje i odvođenje vazduha u sistemima ventilacije, klimatizacije ili grejanja. Kod rešetke sa regulatorom protoka vazduha u ramu rešetke su ugrađene nezavisno ručno pokretne lamele u jednom redu. Okretanjem lamela podešava se pravac strujanja vazduha.
Zidna rešetka se ugradjuje na zid ili na spuštene plafone, u malim, srednjim ili velikim prostorijama (ostave, kupatila, stanovi, robne kuće, restorani, kafići, kladionice, kancelarije, kazina, sale za konferencije i dr.)
Oblik rešetke omogućava lako uklapanje u visoke zahteve enterijera, a ujedno i veliki kapacitet razmene vazduha bez buke i turbulencije. Dostupne su u različitim dimenzijama. Resetke se proizvode u različitim završnim obradama tj natur aluminijum, kao I plastificirane u beloj, braon I crnoj boji.

Materijal: Aluminijum AL 6060

Proizvodjač: AK -Srbija

Dodatne informacije

Regulator protoka

sa regulatorom, bez regulatora

dimenzija rešetke

230x425mm, 190x425mm, 150x350mm, 130x350mm, 150x275mm

Završna obrada

Aluminijum, bela plastifikacija, braon plastifikacija, crna plastifikacija

Možda će vam se svideti …


Scroll